Kontakt os

Erhvervsservice

God bogføring er et spørgsmål om tillid

Virksomheder i Danmark er underlagt krav om en række administrative opgaver. Disse opgaver er tidskrævende, og vi oplever, at det tager en masse tid fra virksomhedens kernekompetencer. Derfor tilbyder vi en skræddersyet løsning, som passer til netop din virksomhed.

Vi kan yde din virksomhed assistance med følgende opgaver:

God service

Uanset om du er en stor eller en mindre virksomhed, er vi klar til at yde dig den bedste service i forbindelse med din administration. Erhvervsservice kan løses hos Revision Thy, eller vi kan komme ud i din virksomhed.

Med et webbaseret bogføringsprogram er vi altid lige i nærheden til at yde dig den bedste service. Hvis du har eget bogføringsprogram kan vi via fjernsupport være med på sidelinjen på din egen PC skærm. Alt fjernsupport foregår via vores eget ISL program, som lever op til vores strenge krav om sikkerhed. Vi kan naturligvis også komme til dig – det vigtigste for os er, at du har tillid.

Digitalisering

Bliv compliant idag, kontakt os her

Kontakt os

Jeg har læst og accepterer betingelserne for behandling af personoplysninger sendt i denne formular.

Bogføringsloven stiller bl.a. krav om, at virksomheder skal bogføre digitalt, og at de skal udarbejde en beskrivelse af deres bogføringsprocedure. Her kan du læse mere om, hvad bogføringslovens krav betyder for din virksomhed eller for dig, som er udbyder af et digitalt bogføringssystem.  Se tidsplan for virksomheder og systemudbydere her

Vi samarbejder med Kontolink om, at gøre dit bogholderi digitalt. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.